Statistika

Back

07. JAANUAR 2014

Muudatused Tervisestatistika ja terviseuuringute andmebaasi teemajaotustes

2014. aasta alguses täpsustasime andmebaasi teemajaotuste nimetusi ning liigutasime tervist edendavate asutuste andmed teise jaotusse.

Varasem jaotus "Tervishoiu ressursid" kannab nüüd täpsustatud nimetust "Tervishoiu ressursid ja nende kasutamine", et võimalikult täpselt kajastada seal leiduvate andmete sisu. Sama lugu on ka varasema jaotusega "Tervisekäitumine", mille uus nimi on "Tervisekäitumine ja tervis." Jaotusest "Ravimistatistika" on saanud "Ravimite kasutamine".

Lohiseva nimega "Terviseprofiilide koostamiseks vajalikud andmed" jaotus on nüüd "Terviseprofiilide alusandmed" ning varasemalt eraldi olnud tervist edendavate asutuste andmed leiab nüüd samuti "Terviseprofiilide alusandmete" jaotusest. Sellega on muutunud lingid tervist edendavate asutuste andmete juurde ning kui keegi oma veebilehel või brauseris on kasutanud otselinki nende andmeteni, siis seda linki tuleks nüüd uuendada.

Andmete sisu jääb kõikjal samaks ning ka tabelite koodid ei muutu.

Loodame, et need muudatused teevad andmebaasi kasutamise hõlpsamaks nii uutele kasutajatele kui neile, kellel seni võis olla raskusi meeldejätmisega, millisest jaotusest vajalikud andmed leida võib.

Tutvuge muudatustega andmebaasis.