Uudised

Back

Uudis

13. JAANUAR 2017

Tervise Arengu Instituudi uus direktor on Annika Veimer

16. jaanuaril asub ametisse Tervise Arengu Instituudi (TAI) uus direktor Annika Veimer, kes on alates 2007. aastast töötanud TAI-s arendusdirektorina.

Annika Veimer töötab TAI-s 2004. aastast. Kuni 2007. aasta aprillini oli ta ülemaailmse AIDSi, tuberkuloosi ja malaaria vastu võitlemise fondi (Global Fund) Eesti programmijuht ning seejärel jätkas tööd arendusdirektorina.

Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas strateegilise juhtimise eriala.

TAI jätkab uue peadirektori sõnul tööd rahvatervise ja sotsiaalteaduste kompetentsikeskusena. „Meie eesmärk on toetada tõenduspõhise tervisepoliitika elluviimist. Jätkame intensiivset tööd HIV ja narkomaania ning mittenakkushaiguste ennetamisega, et suunata inimesi terviseteadlikuma käitumise poole, mõjutada tervist toetavaid hoiakuid ning pakkuda kvaliteetseid tervishoiu- ja sotsiaalteenuseid," ütles Veimer.

Üha suurenevat rolli näeb Annika Veimer koostööl. „Teadus- ja arendusasutuste, ettevõtjate ja riigiasutuste omavaheline koostöö on tähtis ning peab kasvama."

Tervise Arengu Instituudi teadusnõukogu kuulutas instituudi peadirektori konkursi välja tänavu septembris, kokku kandideeris kolm inimest.

Uudis lisatud: 13. jaan 2017