Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Selgusid Suitsuprii klass 2006/2007 võistlusel osalejad

Suitsuprii klassi võistlust korraldatakse Eestis viiendat aastat, tänavune võistlus algas 16. oktoobril ning kestab kokku kuus kuud, kuni 16. aprillini 2007. aastal. Võistluse eesmärgiks on ennetada või lükata edasi suitsetamise alustamist laste ja noorte seas; motiveerida õpilasi, kes suitsetavad, sellest pahest loobuma ning toetada mittesuitsetamist kui eluviisi.

Uuendusena võrreldes eelmiste aastatega, kuulutab Tervise Arengu Instituut 2007. aasta alguses osalejatele välja konkursi, et leida traditsiooniliseks saanud võistlusele tunnuslause. Tervise Arengu Instituudi eesmärk on läbi õpilaste kaasamise võistluse sõnumi kujundamisse aidata kaasa sellele, et aastast aastasse võistlusega ühinevate noorte arv aina tõuseb ning üha enam noori otsustab valida tubakavaba elu.

Detsembrikuu vahekokkuvõtete ajal selgub, kes ja kui paljud on suutnud jääda suitsupriiks klassiks ja jätkavad võistlust. Peale lõppkokkuvõtete tegemist 2007. aasta aprillikuus selgitatakse välja ka need õnnelikud klassid, kes pälvivad maakondade ja linnade eripreemiad ning Tervise Arengu Instituudi peaauhinna. Võistluse rahvusvaheline peaauhind, klassiekskursioon Berliini, loositakse suitsuprii klassi võistluses osalevate riikide vahel ülemaailmsel tubakavabal päeval 31. mail 2007

Osalejate nimekiri