Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

21.-25. mail tähistatakse Shape Up projekti esimese aasta lõppemist

Nädala jooksul toimuvad Tallinna 37. Keskkoolis lauajalgpalli turniir, teatevõistlus, jalgrattamatk ja Shape Up projekti tutvustamine sõpruskoolidele; Kalamaja Põhikoolis orienteerumine, koolidevahelised teatevõistlused, perespordipäev ja mängupäev koos Lasteaiaga Rabarüblik; Lasteaial Rabarüblik spordipäev Audentese spordihallis koos Gerd Kanteriga, perespordipäev, veetrall Nõmme ujulas ja metsapäev Glehni pargis.

24. mail:
10.30 - La Rabarübliku metsapäev „Sõber ära väsi rändamisehoos, anna mulle käsi, lähme üheskoos” Glehni pargis, üritus on mõeldud Nõmme linnaosa lasteasutustele.
Toimub lasteaedadevaheline orienteerumisvõistlus ja matkatakistusraja läbimine. Kõikidel lastel on võimalik koos õpetajaga läbida maastikumängurada, kus saab uusi teadmisi loodusest ja matkamisest. Kõikidele osavõtjatele diplomid ja väikesed üllatusauhinnad.
12.00 - Kalamaja Põhikooli perespordipäev, kuhu on kaasatud ka Põhja-Tallinna lasteaedade lapsed peredega. Võistlused ja meeleoluka programmi viivad läbi Kalamaja kooli õpilased ja OÜ Üritusturunduse Pipi tralli meeskond. „Pipi trall” - Pipi aeroobika laulude ja tantsudega, Haribo karu rammumehe võistlus, tunnelite läbimise võistlus, täringu veeretamise võistlus, äraarvamise mäng.

25. mail toimub kõigis kolmes haridusasutuses Shape Up esimese projektiaasta pidulik lõpetamine.
12.00 Tallinna 37.Keskkool - Shape Up esimese tegevusaasta pidulik lõpetamine, õpilaste uurimustööde ettekanded ning autasustamine.
10.00 La Rabarüblik - liikumismängude päev ning projekti pidulik lõpetamine koos kloun UMMIga, kes lastega koos trikitab. Välja on pandud laste sporditeemaliste joonistustööde näitus. Lasteaia õuele on üles seatud suur õhuloss, kus rühmadel on võimalik hüppamas käia. Koos külalistega Piiri ja Männimudila lasteaiast mängitakse uusi liikumismänge, mida üksteisele tutvustatakse ja õpetatakse.