Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Südamenädal "Oska puhata ja vältida stressi"

Südamenädal 14-20. aprill 2008

Juba traditsiooniks saanud südamenädalal on eesmärk juhtida inimeste tähelepanu oma elustiilile ning tõsta nende teadlikkust südameveresoonkonna haigustest ja nende ennetamise võimalustest.

Selle aasta südamenädal on suunatud pereinimesele pööramaks suuremat tähelepanu oma südame tervisele läbi oskuse puhata ja vältida stressi ning anda ülevaade puhkuse tähtsusest organismile.

Meil on pidevalt kiire. Kiirustame hommikul tööle, kooli, lasteaeda, õhtul koju, siis trenni, huviringi jne. Nii meie, kui ka meie lapsed on pideva surve all.
Millal me puhkame? Kuidas me puhkame? Kellega me puhkame? Kui me ei oska pingetest ja kiirustamisest vabaneda, võib tekkida stress, siis kuidas sellega hakkama saada ja kuidas seda vältida? Need on küsimused millele tuleb rohkem tähelepanu pöörata.

Pühapäeval, 20. aprillil kell 13-16.00 korraldab Tervise Arengu Instituut Tallinnas Viru Keskuse aatriumis Südamenädala tähistamise ürituse. Põhiteemaks on sellel aastal hoolitsemine oma südame tervise eest läbi puhkuse ja stressi vältimise. Jagatakse nõuandeid puhata oskamisest ja selle vajalikkusest, passiivsest kui ka aktiivsest puhkusest.
Meelelahutuslikus osas saab nautida tantsuetteasteid. Lastele jagatakse õhupalle ning kõigile huvilistele infomaterjale tervisliku eluviisi kohta.

AJAKAVA