Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Eelteade: konverents "Tervis haiglas" räägib parimatest praktikatest

12. juunil toimub Eesti Tervist Edendavate Haiglate (TEH) Võrgustiku VII konverents „Tervis haiglas“.

Konverents toimub Tallinnas hotellis Uniquestay, Toompuiestee 23, Kaval-Antsu Talus

Konverentsile on oodatud tervishoiutöötajad haiglatest ja teistest tervishoiuasutustest, tervisedendajad, tervist edendavate võrgustike liikmed, tervisenõukogude liikmed maakondadest ja kõik teised tervisedendusest huvitatud. Ootame WHO Health Promoting Hospitals (HPH) Network liikmeshaiglate esindajaid Soomest, Leedust.

Seekordse konverentsi teema on „Kogemus kui nurgakivi: parimad praktikad meilt ja mujalt“. Räägime tervise edendamise rakendamisest haiglates jt. tervishoiuasutustes. Läbi vahetatud kogemuste ja heade praktikate saame üheskoos ülevaate tegevusvõimalustest, nende hinnangutest ja tulemustest.
Jagatud kogemus on nurgakiviks edasiviivale ja jätkusuutlikule koostööle tervise edendamise rakendamisel nii Eesti TEH kui rahvusvahelise HPH võrgustike liikmeshaiglates ja tervishoiuasutustes.

Konverentsist osavõtt on tasuta.

Konverentsi korraldajaks on Tervise Arengu Instituudi projekt "Haiglate tervisedenduse võrgustik 2007-2008", mille rahastajaks on Eesti Haigekassa.

Konverentsi  AJAKAVA

Registreerimine kuni 05. juuni 2008 telefonil 6 593 971 või e-mailil: kadri.kroonmae@tai.ee (Kadri Kroonmäe)

Lisainfo: Tiiu Härm, Tervist Edendavate Haiglate võrgustiku koordinaator, tel: 6 593 981, mob. 56 509 430, e-mail: tiiu.harm@tai.ee