Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Seminarid uurivad alkoholi mõju tervisele

Tervise Arengu Instituut korraldab 20. oktoobril Tartus ja 21. oktoobril Tallinnas perearstidele ja -õdedele seminari “Alkohol - terviseks või mitte?”.
Seminarile on oodatud kõik perearstid ja -õed, kes on huvitatud alkoholi liigtarvitamise ennetamisega seotud küsimustest.

 


Seminaripäeva esimeses pooles käsitletakse alkoholi tarvitamisega seotud statistikat ning mõju ühiskonnale. Samuti tutvustame meediakampaania võimalusi inimeste käitumise mõjutajana. Seminari teises pooles räägivad arstid alkoholi erinevatest tervisemõjudest. Räägitakse alkoholi mõjudest südametervisele ja seedetraktile ning alkoholist kui pahaloomuliste kasvajate riskitegurist. Eraldi käsitlemist leiavad veel ka alkoholi tarvitamise seosed vaimse tervise häiretega.
Seminari lõpetab dr Åsa Wetterqvist, perearst ja Rootsi Rahvatervise Instituudi projektijuht, kes jagab Rootsi perearstide kogemusi alkoholi liigtarvitamise ennetamisest esmatasandi tervishoiusüsteemis.

Seminarid toimuvad 20. oktoobril Tartus Dorpati Konverentsikeskuses ja 21. oktoobril Tallinnas Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses. Seminar algab mõlemal päeval kell 12. 


Lisainfo:
Eve-Mai Rao
659 3973
eve-mai.rao@tai.ee