Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

TERVISE EDENDUSE KONVERENTS

Tervise Arengu Instituut ja Eesti Haigekassa koostöös Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa Regionaalbürooga kutsuvad kõiki maavalitsuste tervisenõukogude liikmeid, tervise edendajaid, tervist edendavate võrgustike liikmeid, tervishoiutöötajaid, pedagooge, kohalike omavalitsuste esindajaid, sotsiaaltöötajaid, sotsiaalse turunduse valdkonnas tegutsejaid, mittetulundusorganisatsioone ja tudengeid osalema tervise edenduse aastakonverentsil ”Kommunikatsioon ja koostöö südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel”, mis toimub 10. juunil 2005. a kell 11.00-18.00 Radisson SAS hotellis.
Tänavuse konverentsi eesmärgiks on anda ülevaade sotsiaalse kommunikatsiooni rollist kui töövahendist ja võimalusest edukaks koostööks südame-veresoonkonna haiguste ennetamise tegevuste elluviimisel, kasutades selleks parimaid näiteid maailmast ja Eestist.
Lisaks ettekannetele oleme konverentsil varunud aega ka töötubades toimuvatele aruteludele, et arvestada erinevate tasandite esindajate arvamuste ja vajadustega.

Tervise Arengu Instituut
Eesti Haigekassa
WHO Euroopa Regionaalbüroo