Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Juunis toimub tervisedenduse konverents 2009

Tervisedenduse konverents “Iga kogukonna võrdsed võimalused“

05. juunil toimub tervisedenduse konverents “Iga kogukonna võrdsed võimalused“ Tartus Dorpati konverentsikeskuses.

Konverentsile on oodatud kohalike omavalitsuste juhid ja arvamusliidrid, maavalitsuste ja kohalike omavalitsuste tervise- ja traumanõukogude liikmed, tervisedendajad, tervist edendavate võrgustike liikmed, tervishoiutöötajad, mittetulundusühingud ja kõik teised tervisest huvitatud spetsialistid.

Konverentsil räägime sellest, kuidas kogukond ise ja sealsed inimesed saavad tervise ja heaolu suurendamisele kaasa aidata. Hea tervis on majanduse ja kogukonna arengu alustalaks - konverentsil tutvustatakse tervise ja majanduse seoseid konkreetsete näidete varal. Eesti ja rahvusvahelisele praktikale tuginevalt näitame tervisekulutuste tõhusust nii riiklikul kui ka kogukondlikul tasandil.
Iga kogukonna suurim väärtus on seal elavad inimesed - kogukond saab panustada nende heaolusse ja vastupidi.

Konverentsi päevakava leiate siit.

Registreerimine ja info:
Konverentsil osalemine on tasuta ja osalejate arv on piiratud!
Osalemise eelduseks on eelregistreerimine hiljemalt 29. maiks 2009 siit.

Juhul, kui olete registreerunud ja Teil pole võimalik konverentsil osaleda, palume sellest teatada e-posti aadressil: tanel@konverentsikeskus.ee
Loobumisest palun teatada hiljemalt 1. juuni 2009

Täiendavate küsimustega pöörduda koolitusspetsialisti Merike Org poole e-postil: Merike.Org@tai.ee või telefonil 659 3927.

Parkimine konverentsil:
1) Parkimismaja TASKUS 0 korrusel konverentsikeskuse klientidele(sissepääs Soola tn, Statoili Teenindusjaama vastast). Hotelli ja konverentsikeskuse kliendile maksab 24h parkimismajas parkimist 75EEK, 48h parkimist 150EEK jne.
2) Parkla Kaluri tänaval - hotelli ja konverentsikeskuse kliendile maksab 14h parklas parkimist 60EEK, võimalik mobiilimakse.


Korraldajad:
Tervise Arengu Instituut
Eesti Haigekassa
Sotsiaalministeerium
Maailma Terviseorganisatsiooni esindus Eestis