Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

HIV/AIDSi ja narkomaania ennetamise valdkonnas tegutsevate organisatsioonide ja nende koostööpartnerite suvekool "Aukudeta võrgustik"

Käesoleva aasta augustis kogunesid Tervise Arengu Instituudi ja MTÜ Eesti HIV-positiivsete Võrgustik kutsel HIV/AIDSi ja narkomaania ennetamise valdkonnas tegutsevate organisatsioonide esindajad ja nende koostööpartnerid Käsmus (21.-22. august), et üheskoos leida võimalusi, kuidas luua toimiv koostöövõrgustik teenuste pakkujate ja tarbijate vahel. Kahel päeval tekkis soodne keskkond sisukateks aruteludeks ning tulemusliku ja kliendikeskse koostöö suhte arendamiseks.

Üritusest võttis osa 147 osalejat 38-st erinevast organisatsioonist ning kahe päeva jooksul said kõik anda oma panuse võrgustikutöö korraldamisse ning vahetada häid praktikaid.

Koolitajad olid: Külli Mäe, Ene Villak, Igor Sobolev, Julia Ka¹ina, Zhanna Bober, Irina Moroz, Indrek Kalikov; Urmas Nurk, Ene Narusing, Anzela Lungul, Tatjana Lavrova, ja Piret Jeedas. Lisaks suured tänud Jaan Väärtile, kes oli vastutav osalejate koolitusele registreerimise eest terve suve vältel.
Täpsema informatsiooni suvekooli kohta leiate siit