Uudised

Back

Uudis

20. MÄRTS 2016

Oled positiivne või negatiivne? Testi end!

Eestis võib täna olla kokku üle 10 000 HIV-positiivse inimese. Paljud neist ei tea seda tänaseni, et on nakatunud. Mille järgi neid ära tunda? See polegi võimalik. Nad on täiesti tavalised inimesed. Neid leidub kõikidel elualadel, igas Eestimaa nurgas ja suure tõenäosusega ka sinu tutvusringkonnas. Selleks, et nakatuda, ei pea sa olema süstiv narkomaan või lõtvade elukommetega. Piisab ühestainsast kaitsmata vahekorrast!

Iga inimene peaks end HIV suhtes testima. See annab kindlustunde ja kontrolli oma elu ja tervise üle.

Kutsume kõik 30. novembril ja 1. detsembril Tallinnasse Tammsaare parki HIV-kiirtestimisele. Kell 14.00-18.00 on avatud telk, kus iga soovija saab tasuta ja anonüümselt teha HIV-testi. HIV-kiirtesti tegemiseks ei võeta veeniverd ning vastuse saab loetud minutite jooksul.

Testimise korraldavad: MTÜ Eesti HIV-positiivsete Võrgustik, Koalitsioon „Ettevõtted HIV vastu“ ja Tervise Arengu Instituut . HIV-kiirtestidega varustab AIDS Healthcare Foundation (USA).

1. detsembril kutsume kõiki kell 19.00 Tallinnasse Kaarli kirikusse, kus toimub traditsiooniline Ülemaailmse AIDSi vastu võitlemise päeva tähistamise kontsert „Uus algus“.

Kontserdil esinevad:

Aile Asszonyi (sopran, Eesti-Itaalia) Estonia Seltsi Segakoor
Lenna Kuurmaa XXI Sajandi Orkester
Heldur Harri Põlda dirigent Erki Pehk
Siiri Sisask
Mikk Saar
Dwight West (USA)

Kontsert on kõigile tasuta!